SVBmedia

SVBmedia is een full service communicatieadviesbureau met een hart voor media. We zijn onderdeel van PUBLIGroupe, een Zwitserse beursgenoteerde onderneming die zich bezighoudt met het vermarkten van commerciële communicatie in Europa en daarbuiten. In 21 jaar tijd is SVBmedia uitgegroeid tot een volwassen partner die al haar klanten van communicatieadvies voorziet, zonder daarbij de basis, media in al haar facetten, uit het oog te verliezen.

Ons klantenbestand heeft zich in deze 21 jaar ontwikkeld tot een prachtige dwarsdoorsnede van ondernemend Nederland. Van lokale adverteerders met een bescheiden budget, via een stevige middenmoot aan trotse regionale MKB'ers tot landelijke adverteerders met internationale allure. En voor iedere klant zetten wij ons dagelijks voor de volle 100% in.

Deze inzet wordt dag in, dag uit mogelijk gemaakt door ons team van 50 medewerkers. Stuk voor stuk zijn dit ondernemende, bevlogen mensen met verstand van communicatie. Of het nu gaat om de media-administratie of het ontwikkelen van een compleet communicatieplan voor het vermarkten van een nieuw merk, iedereen voelt zich betrokken bij het welzijn van de klant en streeft naar het behalen van de doelstellingen. Want alleen als je in staat bent om samen met de klant en haar overige partners media als onderdeel van het grotere geheel te betrachten, kun je als communicatieadviesbureau oplossingen ontwikkelen die werken en leiden tot succes.

Visie & Missie

Het bedrijven van communicatie is geen luxe, maar een noodzakelijk onderdeel binnen iedere ondernemingsstrategie. Daarom voorzien wij onze klanten altijd van een oplossingsgericht advies om de gestelde communicatiedoelstellingen op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze te realiseren. Dit doen wij door op rationele en pragmatische wijze dicht bij onze klanten te ondernemen. Middels de inzet van gekochte, eigen en geleende media streven wij naar het leveren van de juiste boodschap op het voor de consument meest relevante moment.

Helder en Transparant

En dit alles voor een heldere prijs. Naast onze efficiënte manier van werken is onze honorering ook volledig transparant. Geen kleine lettertjes, maar duidelijke afspraken over de condities waarvoor wij voor u aan de slag gaan. Dat werkt voor iedereen wel zo prettig. Voor u als klant en voor ons als communicatiepartner.

SVBmedia, het communicatieadviesbureau met verstand van zaken!

Billboard SVBmedia
Effie2010